Vodilni ponudnik poslovnih in promocijskih daril

Popoln izbor poslovnih daril

V podjetju Agaric se s promocijskimi in poslovnimi darili ukvarjamo že dve desetletji in v tem času smo prepričali mnoga domača in tuja podjetja, da obvladamo umetnost in zakonitosti obdarovanja. 

Z vami bomo prisotni od ustvarjanja zanimive, drugačne in edinstvene ideje do usklajevanja podrobnosti vaših želja ter seveda skladiščenja in distribucije. 

Naj vam zaupamo, da med najbolj priljubljene promocijske izdelke še vedno sodijo oblačila, pisala, koledarji, različne skodelice, USB ključki, obeski različnih namembnosti in še bi lahko naštevali.

Še posebej zadnja leta pa opažamo porast zanimanja za kulinarične dobrote oziroma košarice slovenskih dobrot, ki so posebnost ponudbe našega podjetja. Dober glas seže v deveto vas in tako se je tudi odlična ponudba lično pakiranih in dekoriranih kulinaričnih košaric že zelo dobro razširila med podjetji v Sloveniji in vedno bolj tudi v tujini, ki želijo podariti nekaj pristno slovenskega. Kulinarične dobrote predstavljajo zelo izvirno in predvsem praktično poslovno darilo.

Naročnik pa si lahko sestavi košarico čisto po svojem okusu – dobesedno!