Umetnost obdarovanja za vse leto ...

Nostalgija in tradicija na eni strani ali sodobnost in tehnološka dovršenost na drugi strani? Morda revolucionarna kombinacija obojega? Ne glede na izbiro ste lahko prepričani, da bodo obdarovanci presenečeni in navdušeni.

Ne skrbite za linije, barve in materiale. Tudi inovativno vsebino spremnega besedila, oblikovanje in celo dekorativno zavijanje lahko prepustite nam, poskrbeli pa bomo tudi za skladiščenje in distribucijo. Naši ekipi strokovnjakov zaupajte svoje želje in pričakovanja, vse ostalo pa prepustite njim. Tu smo zato, da prihranimo vaš čas in denar.

Aktualne kataloge lahko najdete na agaric.si, prav lepo pa ste vabljeni tudi na osebni sestanek, da nam skozi pogovor predstavite vaše želje.

poslovna darila

Poslovna darila

Za nove in stare poslovne partnerje, za ustaljena in porajajoča sodelovanja, za majhne in velike proračune – za danes, jutri in za mnoga leta uspešnega in plodnega sodelovanja. Poslovna darila s podpisom Agaric d.o.o. so jamstvo, da boste v imenikih vaših poslovnih partnerjev zapisani z zlatimi črkami.

Poslovna darila so simbol izbranega okusa, prefinjenosti in prestiža, inovativnega ali tradicionalnega pogleda – vedno pa z osebno noto.

Vaša poslovna darila naj bodo skrbno izbrana, vi pa izbirčni!

Ponudba poslovnih daril - čokoladna presenečenja, sladki poljubčki in praznične sladkosti

Okusen čokoladni nabor najbolj slastnih in priljubljenih slaščic, ki jih imenujemo tudi čokoladna presenečenja, so vsekakor čudovito poslovno darilo. Od medenih čebelic, čokopalčk, hrustljavih srčkov, čokolade s solnim cvetom, čokoladnih tablic s posebnimi okusi in čokolade za krvni obtok, pa vse do čokolade Okusi Slovenije, ki je ročno izdelana. Nudimo vam res prekrasen izbor za poslovno darilo.

Seveda s sladko paleto še nismo končali in če v čokoladnih presenečenjih niste našli primernega poslovnega darila, vam bo morda všeč linija sladkih poljubčkov.

Izvirna poslovna darila različnih okusov vedno navdušijo. Zelo priljubljena izbira naših strank je truffle s šampanjcem, konjakom, viskijem in ginom. Lahko pa izberete čajne, zeliščne in Mediterana praline, ki z inovativnimi dodatki drznosti ustvarjajo nepozaben okus. 

Darila, ki dišijo po praznikih, so vedno krasna izbira. Se spomnite, kako je vaš dom običajno dišal v prazničnem času? Slasten vonj božičnih piškotov in drugih prazničnih jedi je ustvaril prav posebno vzdušje, ki ga zagotovo nikoli ne boste pozabili. Če želite svoje nove ali obstoječe poslovne partnerje spomniti na te čudovite čase in jim pričarati praznično vzdušje, imamo za vas nekaj čudovitih poslovnih daril, ki smo jim nadeli ime Praznične sladkosti. 

Popolna poslovna darila za dolgoletne partnerje

Skrbno izbrana poslovna darila in vitaminsko obogatena pošiljka zdravja bo prava izbira predvsem za starejše poslovne partnerje, s katerimi sodelujete že vrsto let. 

Zlata paleta vsebuje vrhunski slovenski med, zapakiran v lični kartonasti škatlici, ne spreglejte pa niti naše bogate ponudbe domačih marmelad, zlatega medu in mnogih drugih izdelkov, ki bodo polepšali jutra vaši obdarovancev. 

Podarite prefinjene in zorjene okuse v elegantnih stekleničkah z malinovim, žajbljevim, višnjevim, robidovim, smrekovim, jabolčnim ali slivovim žganjem v kombinaciji s suhim sadjem. Za še večjo popestritev so vam na voljo žganja s celim sadjem, teranov liker, ekološka peneča medica Edina in razkošne praline.

izvirna poslovna darila

Poslovna darila slovenskih korenin

Naša ponudba in skrben izbor poslovnih daril še nista končani. Kaj pravite na košarico slovenskih dobrot? Izbirali boste lahko med košaricami Aroma oliv, Harmonija okusov, Zdrava malica, Božanska predjed, Odlična večerja, Okusi Slovenije, Fantazija okusov. Če želite presenetiti še bolj in izbrati še posebej izvirna poslovna darila, lahko izbirate med košaricami I feel Slovenia, Kraljevo kosilo, Slovenski gurman. Vsebino posamezne košarice lahko prilagajamo vaših željam.

Poslovna darila za udobje in razvajanje doma ali v pisarni

Poslovna darila so lahko tudi topla, udobna in sproščujoča. 

V naši ponudbi poslovnih daril najdete brisače v platneni vreči, dišečo solno kopel z gobico, odejo Davos, darilni set Junca, Sivka Bath in Beauty Limonska trava. Morda si omislite copate, na katere dodamo tisk ali vezenje, emajlirane personalizirane skodelice, antistresne žogice in še več. Za ohranjanje pisarniškega reda in miru izbirajte med številnimi ostalimi poslovnimi darili za vsako priložnost.

Poslovna darila s stilom

Izberite okolju prijazno poslovno darilo s stilom. Barvite darilne vrečke iz različnih materialov, dimenzij in priložnosti za uporabo že čakajo na vas, za še bolj osebno noto jih lahko personalizirate, saj vam pri nas uredimo tudi tisk ali vezenje. 

Kvalitetna poslovna darila, predvsem pa izvirna poslovna darila, širijo prepoznavnost blagovne znamke, pospešujejo poslovno uspešnost in krepijo pripadnost podjetju.

Začuti nekaj drugačnega, začuti COLORISSIMO

Neomejene možnosti obdarovanja

Pokukajte v naš razstavni prostor in se prepričajte, s čim vse lahko osvojite množico vaših potencialnih strank.

Ponujamo celovite rešitve za poslovna darila!

Darila od ideje do izvedbe

Izbor, oblikovanje in tisk embalaže

Personalizacija daril

Skladiščenje in distribucija