Umetnost obdarovanja za vse leto ...

Nostalgija in tradicija na eni strani ali sodobnost in tehnološka dovršenost na drugi strani? Morda revolucionarna kombinacija obojega? Ne glede na izbiro ste lahko prepričani, da bodo obdarovanci presenečeni in navdušeni.

Ne skrbite za linije, barve in materiale. Tudi inovativno vsebino spremnega besedila, oblikovanje in celo dekorativno zavijanje lahko prepustite nam, poskrbeli pa bomo tudi za skladiščenje in distribucijo. Naši ekipi strokovnjakov zaupajte svoje želje in pričakovanja in vse ostalo prepustite njim. Tu smo zato, da prihranimo vaš čas in denar ter izpolnimo vaša pričakovanja.

Aktualne kataloge lahko najdete na agaric.si, prav lepo pa ste vabljeni tudi na osebni sestanek, da nam skozi pogovor predstavite svoje želje.

poslovna darila

Poslovna darila

Za nove in stare poslovne partnerje, za ustaljena in porajajoča sodelovanja, za majhne in velike proračune – za danes, jutri in za mnoga leta uspešnega in plodnega sodelovanja. Poslovna darila s podpisom Agaric d.o.o. so jamstvo, da boste v imenikih svojih poslovnih partnerjev zapisani z zlatimi črkami.

Poslovna darila so simbol izbranega okusa, prefinjenosti in prestiža, inovativnega ali tradicionalnega pogleda – vedno pa z osebno noto.

Vaša poslovna darila naj bodo skrbno izbrana, vi pa izbirčni!

Ponudba poslovnih daril - čokoladna presenečenja, sladki poljubčki in praznične sladkosti

Okusen čokoladni nabor najbolj slastnih in priljubljenih slaščic, ki jih imenujemo tudi čokoladna presenečenja, so vsekakor čudovito poslovno darilo. Od medenih čebelic, čokopalčk, hrustljavih srčkov, čokolade s solnim cvetom, čokoladnih tablic s posebnimi okusi in čokolade za krvni obtok, pa vse do čokolade Okusi Slovenije, ki je ročno izdelana. Nudimo vam res prekrasen izbor za poslovno darilo.

Seveda s sladko paleto še nismo končali, in če v čokoladnih presenečenjih niste našli primernega poslovnega darila, vam bo morda všeč linija sladkih poljubčkov.

Izvirna poslovna darila različnih okusov vedno navdušijo. Zelo priljubljena izbira naših strank je truffle s šampanjcem, konjakom, viskijem in ginom. Lahko pa izberete čajne, zeliščne in Mediterana praline, ki z inovativnimi dodatki drznosti ustvarjajo nepozaben okus. 

Darila, ki dišijo po praznikih, so vedno krasna izbira. Se spomnite, kako je vaš dom običajno dišal v prazničnem času? Slasten vonj božičnih piškotov in drugih prazničnih jedi je ustvaril prav posebno vzdušje, ki ga zagotovo nikoli ne boste pozabili. Če želite svoje nove ali obstoječe poslovne partnerje spomniti na te čudovite čase in jim pričarati praznično vzdušje, imamo za vas nekaj čudovitih poslovnih daril, ki smo jim nadeli ime Praznične sladkosti. 

Popolna poslovna darila za dolgoletne partnerje

Skrbno izbrana poslovna darila in vitaminsko obogatena pošiljka zdravja bo prava izbira predvsem za starejše poslovne partnerje, s katerimi sodelujete že vrsto let. 

Zlata paleta vsebuje vrhunski slovenski med, zapakiran v lični kartonasti škatlici, ne spreglejte pa niti naše bogate ponudbe domačih marmelad, zlatega medu in mnogih drugih izdelkov, ki bodo polepšali jutra vaših obdarovancev. 

Podarite prefinjene in zorene okuse v elegantnih stekleničkah z malinovim, žajbljevim, višnjevim, robidovim, smrekovim, jabolčnim ali slivovim žganjem v kombinaciji s suhim sadjem. Za še večjo popestritev so vam na voljo žganja s celim sadjem, teranov liker, ekološka peneča medica Edina in razkošne praline.

izvirna poslovna darila

Poslovna darila slovenskih korenin

Naša ponudba in skrben izbor poslovnih daril še nista končana. Kaj pravite na košarico slovenskih dobrot? Izbirali boste lahko med košaricami Aroma oliv, Harmonija okusov, Zdrava malica, Božanska predjed, Odlična večerja, Okusi Slovenije, Fantazija okusov. Če želite še bolj presenetiti in izbrati še posebej izvirna poslovna darila, lahko izbirate med košaricami I feel Slovenia, Kraljevo kosilo, Slovenski gurman. Vsebino posamezne košarice lahko prilagajamo vaših željam.

Poslovna darila za udobje in razvajanje doma ali v pisarni

Poslovna darila so lahko tudi topla, udobna in sproščujoča. 

V naši ponudbi poslovnih daril najdete brisače v platneni vreči, dišečo solno kopel z gobico, odejo Davos, darilni set Junca, Sivka Bath in Beauty Limonska trava. Morda si omislite copate, na katere dodamo tisk ali vezenje, emajlirane personalizirane skodelice, antistresne žogice in še več. Za ohranjanje pisarniškega reda in miru izbirajte med številnimi ostalimi poslovnimi darili za vsako priložnost.

Poslovna darila s stilom

Izberite okolju prijazno poslovno darilo s stilom. Barvite darilne vrečke iz različnih materialov, dimenzij in priložnosti za uporabo že čakajo na vas, za še bolj osebno noto jih lahko personalizirate, saj pri nas uredimo tudi tisk ali vezenje. 

Kvalitetna poslovna darila, predvsem pa izvirna poslovna darila širijo prepoznavnost blagovne znamke, pospešujejo poslovno uspešnost in krepijo pripadnost podjetju.

Kakovostna poslovna darila, ki so skrbna do okolja

Skrb za okolje je družbena zaveza, ki jo vse več podjetij vključuje v svoje vizije trajnostnega razvoja. Ekološka ozaveščenost ni le modna muha, ampak pogumna in odgovorna odločitev, ki globalno zmanjšuje stroške, količino odpadkov, spodbuja tehnološki razvoj, ohranja delovna mesta, hkrati pa zmanjšuje ogljični odtis vašega podjetja in dejavnosti. Ekološka poslovna darila v naši ponudbi so kakovostna, praktična, estetsko dovršena in oblikovana ter opremljena z vsemi ustreznimi certifikati. Z izbiro ekoloških poslovnih daril boste svojim strankam pokazali, da ste usmerjeni v prihodnost, si želite močno, hkrati pa družbeno odgovorno blagovno znamko, vlagate v trajnostni razvoj in se ne bojite novih izzivov. Zaupajte nam svoje želje in skupaj lahko oblikujemo personalizirana ekološka poslovna darila, ki bodo vaših strankam in poslovnim partnerjem jasno sporočala, da ste skrbni, učinkoviti in družbeno zavedni, hkrati pa bo vaša pozornost v obliki skrbno izbranega poslovnega darila utrdila in poglobila dobre poslovne odnose in zagotovila vnaprejšnje sodelovanje.

Začuti nekaj drugačnega, začuti COLORISSIMO

Neomejene možnosti obdarovanja

Pokukajte v naš razstavni prostor in se prepričajte, s čim vse lahko osvojite množico svojih potencialnih strank.

Ponujamo celovite rešitve za poslovna darila!

Darila od ideje do izvedbe

Izbor, oblikovanje in tisk embalaže

Personalizacija daril

Skladiščenje in distribucija